sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Mausteinen banaanikakku

Jos pöydälläsi lojuu pari tummunutta banaania, jotka olet juuri heittämässä roskiin, niin ÄLÄ tee sitä!!! Tee mieluummin banaanikakku!!! :)
Tämä on mausteisen mehukas banaanikakku, jonka maku vaan paranee päivä päivältä... Reseptin lähdettä en jälleen pysty kertomaan, tuolta se löytyi raapustettuna reseptikirjani sivuille.


Banaanikakku

2 munaa
2,5dl sokeria
100g voita
5 dl vehnäjauhoja
2 tl kanelia
1 tl inkivääriä
1 tl neilikkaa
2 tl leibinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 tummunutta banaania
2 dl kermaa/kermaviiliä/jugurttia

Voitele 1,8 litran kakkuvuoka ja korppujauhota.
Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.
Yhdistä kuivat aineet keskenään.
Soseuta banaanit haarukalla, yhdistä sekaan sulatettu voi ja kerma.
Lisää munavaahtoon kuivat aineet ja banaaniseos vuorotellen. Sekoita varoen.


 Kaada vuokaan.


 Paista 175 asteessa n. 60min uunin alaosassa.


Voit kuorruttaa jäähtyneen kakun tomusokerilla. 
  Voit kuorruttaa kakun myös suklaaseoksella: Kuumenna 1/2 dl kermaa ja 100g taloussuklaata kattilassa, kaada täysin jäähtyneen kakun päälle.


Tämä kakku lähti työkavereiden syötäväksi töihin... :) 

Satu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...