sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Pasteijoita

Tervehdys!

Jauhelihapasteijat olen viime vuosina tehnyt kaupan lehtitaikinaan.
Täytteeksi käytän jauhelihaa, riisiä, sipulia, kanamunaa, ruokakermaa, joskus herkkusieniä, tietysti mausteita ja joskus lorautan hiukan chiliäkin... :)
Alla hauska tapa tehdä pasteijoita. Olen bongannut ohjeen vuosia sitten jostakin blogista.
Sulata lehtitaikinalevyt ohjeen mukaan. Kauli levyä hieman leveämmäksi.


Tee toiseen reunaan veitsellä viiltoja, täytä haluamallasi täytteellä.


Kostuta reunoja hieman vedellä, kääri rullaksi siten, että viillot ovat päällä.


Leikkaa paloiksi ja voitele kananmunalla.


Paista 225 asteessa.


Nauti!

Satu




1 kommentti:

  1. Voi nam! Ihanaa rentoa makoisaa joulun aikaa koko teidän köörille!

    VastaaPoista