maanantai 24. marraskuuta 2014

Buzz...buzz mitäs paketista paljastuu?

Heippa!

Olen buzzador, eli testaaja.
Olen ilmoittanut omat kiinnostuksen kohteeni rekisteröityessäni ja Buzzador tarjoaa testattavakseni erilaisia tuotteita näistä kiinnostukseni kohteista. Toistaiseksi mikään kampanjatuote ei ole inspiroinut minua, mutta NYT päätin ilmoittautua kampanjaan mukaan. 

Saan testattavan tuotteen itselleni ilmaiseksi tai tavallista halvemmalla hinnalla, kerron oman rehellisen arvioni tuotteesta TEILLE ja lähetän pari raporttia Buzzadorille. Tuotetta ei tarvitse palauttaa.

Helppoa ja hauskaa... :)

Jos kiinnostuit, niin käy rekisteröimässä itsesi buzzadoriksi täällä.

...mutta mitä sieltä paketista siis paljastuu???


Stabilon easy ergonomics -kyniä.

Kynät on suunniteltu erikseen sekä vasen- että oikeakätisille. Oikeankätisten kynien pää on punainen, vasenkätisten keltainen. Ne on siis helppo erottaa toisistaan, jos perheessä sattuu olemaan molempikätisiä ja useampi kynäpaketti...


Perus lyijykynäpaketissa on kaksi kynää. EASYgraph-kynien idea on auttaa kirjoittamaan opettelevaa oikeaan kynäotteeseen. Kynän ergonomia pitäisi auttaa myös parempaan käsialaan.


Toinen tuote oli hauskan näköinen lyijytäytekynä. EASYergo 3.15, jonka terän paksuus oli siis btuo 3,15mm, kun tavallisesti lyijytäytekynien terä on siis 0,5-0,9 mm. Terän voi terottaa mukana tulevalla terottimella. Oma kynä sekä oikea- että vasenkätisille. Värivaihtoehtoja 4.


Paketissa oli vielä värikynäsarja EASYcolors. 6 värikynää otetta helpottavilla koloilla.Meidän 4-v. neito rakastui värikyniin heti. Paketin saapumisen jälkeen meillä onkin värikynät laulaneet. Tässä alla neidon taideteos.


Miksi halusin mukaan juuri tähän kampanjaan???
Koska ekaluokkalaiseni käsiala on pojalle tyypillisesti harakanvarvasta toisen perään... ;)
Mielenkiinnolla odotan, onko hyvällä kynällä merkitystä tässä asiassa.
Kerron lisää myöhemmin, kun olemme päässeet kunnolla testaamaan...

Terkuin,
Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...