keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Ilahduta bloggaajakaveria


Heipähei!

Sain tuossa taannoin haasteen Liisalta, jonka blogia "Liisan kotona" (arjaliisas.blogspot.fi) olen seurannut jo jonkin aikaa. Liisa tekee käsittämättömän hienoja töitä omin käsin. Näistä mainittakoon  mm. pikku-majakka kukkapenkissä, ihania betonitöitä kärpässienistä pääsiäismuniin, mielettömiä kransseja. Lisäksi Liisa tuunailee kirppari-tavaroita sekä huonekalujakin ja sisustelee... Varmaan nyt jotakin myös unohdan, sillä blogi on todella monipuolinen ja innolla odotan aina juuri Liisan päivityksiä. 

Haaste menee seuraavanlaisesti:
  • Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat. 
  • Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen, laitat ilahdutusviestin postiin. Voit ilahduttaa blogikaveria esim. kortilla, kirjeellä, pienellä herkulla tai jollakin omatekemällä. Tai ilahduttaa kommentilla tai sähköpostilla.
  • Voit ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. 
Arjen haasteet tämän hetken ja seuraavien viikkojen aikana ovat sen verran ylitsepääsemättömiä, että joudun valitettavasti asettamaan blogistanian haasteet toiselle sijalle.

Päätin ilahduttaa haastajaani ja suuresti ihailemaani bloggaajaa kuitenkin ja joka tapauksessa, vaikken haasteen palloa nyt varsinaisesti eteenpäin heitäkään. 

Käykäähän tutustumassa Liisan blogiin: http://arjaliisas.blogspot.fi
Liisalle lähtee sadunhoteisen blogin peruspilareiden mukaan paketti, jossa on: 

- jotakin kaunista
- jotakin itse tehtyä
- jotakin sinistä.... hehheh, ei vaan: jotakin herkullista syötävää ;)

Paljastan paketin sisällön myöhemmin, kun vastaanottaja on pakettinsa saanut.

Terveisin,
Satu

2 kommenttia:

  1. No huh huh, mitä ylistyssanoja sinulta Satu! Mutta ihana kuulla, että tykkäät blogistani. Odotankin innolla, mitä ihanaa olet itse minulle tehnyt. Toivottavasti vaatimaton pakettini saapui ja kun sinulla on aikaa, otat vielä sen pienen haasteen työn alle, minkä sinulle lähetin. Kiitos Satu myös sinulle blogiystävyydestäsi tv Liisa

    VastaaPoista
  2. :) Ei mitään ylistystä, vaan totta joka sana! :) Perille saapui, eikä ollut mikään vaatimaton!!! :) Siitäkin lisää myöhemmin. Kyllä tuon haasteenkin toteutan... ;)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...