keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Jauhelihapiirakka

Heips!

9-vuotissynttärit on saatu juhlittua sukulaisten kanssa.
Nyt seuraa sitten taas resepti-maraton... :)

Tämä jauhelihapiirakka tuli kehiteltyä ihan makuja suussa maistellen... :) 
Hyvä tuli.



Jauhelihapiirakka 28cm vuokaan

valmista pohja, reseptivaihtoehdot täällä.

Esipaistetun pohjan päälle levitetään salsa-ketsuppi -seosta.
(koska tämä piirakka tuli kahvipöytään, niin en tehnyt kovin tulista)


Salsa-kerroksen päälle:
400g ruskistettua ja maustettua naudan vähärasvaista jauhelihaa
1/2 - 1 punasipuli
1/2 - 1 paprika 
viipaloituja kirsikkatomaatteja
2dl ruokakermaa
2 munaa
mausteita
juustoraastetta pinnalle


Paistetaan 200 asteessa n. 30min.


Paiston jälkeinen kuva oli vahingossa jäänyt ottamatta.

Oikein hyvä, kehuttiinkin :)

Terkuin, Satu

6 kommenttia:

  1. Namnam! Minä olen juustokakkujen ja suolaisten piirakoiden ystävä! Tässä taas yksi piirakka, jota voisi kokeilla joskus. Liisa

    VastaaPoista
  2. Oi tämä on varmasti todella hyvää! Mukavaa loppuviikkoa ja myöhäiset synttärionnittelut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, hyvää oli. Sopisi kivasti illanistujaisiin. Synttärisankari kiittää. :)

      Poista