tiistai 23. elokuuta 2016

Hölskykurkut

Tervehdys!

Olen aivan hurahtanut hölskykurkkuihin. Kurkkuja tuli tuossa taannoin säilöttyä taas 5kg:n verran, mutta hölskykurkkuja olen silti tehtaillut vähän väliä.

Tosi helppo ja nopea tehdä, tee sinäkin... :)
Olen tehnyt kahdella kurkulla, mutta muuten samalla liemimäärällä. Kahdestakin kurkusta tulee riittävästi muutaman päivän tarpeisiin...

Hölskykurkut

4 avomaankurkkua
2 rkl etikkaa
1 rkl sokeria
1/2 tl suolaa
3 rkl hienonnettua tilliä

Viipaloi kurkut ohuiksi viipaleiksi. Laita kannelliseen rasiaan. 


Lisää etikka, sokeri, suola ja tilli ja ravista suljettua rasiaa hetken ajan.


 Anna olla viileässä hetkisen ja ravista kurkkuja välillä. 

Valmis!
Nautitaan sellaisenaan, leivän päällä, salaatissa... 


Terkuin, Satu





7 kommenttia:

  1. Juuri näin! Nämä on niin hyviä, pitääpäs pitkästä aikaa ottaakkin työn alle ja tehdä. Mukavaa alkanutta viikkoa

    VastaaPoista
  2. Hölskykurkut kuuluu kesään, namskis! :)

    VastaaPoista
  3. Lapsuus muistuu mieleen, Äitini noita aina teki...:)

    VastaaPoista
  4. Jooo, nää kuuluu niin kesään. Herkullisia ;) Liisa

    VastaaPoista