sunnuntai 21. elokuuta 2016

Kirsikkamehua

Heips!

Viikot vierii huimaa vauhtia. Blogistanian puolelle en ole hetkeen ehtinyt.
Tässä hyvä kirsikkamehu-ohje, alunperin Dansuckerilta.


Kirsikkamehu

2 litraa kirsikoita
6 dl vettä
mehulitraan 6dl sokeria

Huuhtele marjat (ei tarvitse perata).


 Laita marjat ja vesi kattilaan ja anna kiehua n. 5min. 


 Puserra marjoja kattilan reunoja vasten ja keitä vielä 5min lisää. 
Kaada siivilän läpi toiseen kattilaan ja mittaa mehun määrä. 
Lisää mehun sekaan sokeria 6dl/litra. 
Kiehauta vielä, kuori pinnalta vaahto ja pullota pestyihin ja kuumennettuihin pulloihin. 


Tämä oli hyvää, tein satsin sekä makeista suklaakirsikoista että kirpeämmistä punaisista kirsikoista. Lapsetkin tykkäsivät. Suosittelen.

Satu





1 kommentti:

  1. Kyllä minä odotan, että kirsikkapuuni tekisi vihdoinkin marjoja. Se on niin uusi vielä. Yhden kirsikan sain tänä vuonna, joten siitä ei kauheasti mehuja keitetä. Tuo mehusi on kyllä vielä niin kauniin väristäkin. Liisa

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...