Ihanaista lämpöistä sunnuntaita!
Hellettä pakoon päätin piiloutua tietokoneelle... :)
PAAAALJON on päivittämättä, yhteen haasteeseen vastaamatta...
...koska poskiontelot sai erävoiton, sängyn pohjalla maattu viikko, jonka seurauksena tietysti selkäjumi... :) Positiivinen ajattelee: onneksi on sängystä ylös päästy, tauti voiton puolella, selkä hoituu kyllä, kunhan liikkumaan taas pääsee... :) No hard feelings!!!
Lukijan toiveesta laitan nyt Lohinappien ohjeen sekä seuraavissa päivityksissä myös Poropiirakka ja mustikkajuustokakku... jospa vaikka joku tarvitsisi ohjetta kevään juhliin... :)
Lohinapit n. 30kpl
200g tillituorejuustoa
2tl sitruunamehua
100g kylmäsavulohta
1 pieni punasipuli
150g Creme fraichea
loraus kermaa ?
tilliä koristeeksi
paketillinen ruisnappeja (Ruissipsi)
Hienonna kylmäsavulohi ja sipuli pieneksi silpuksi. Sekoita tuorejuusto, sitruunamehu, sipuli, lohi sekä creme fraiche sekaisin kulhossa. Itse notkistin seosta lorauttamalla sekaan hieman kuohukermaa. Lusikoi tai pursota ruisnappien päälle. Koristele tuoreella tillillä.
Kohtalaisen nopeatekoinen ja erittäin maukas.
Ruissipsit todennäköisesti kostuvat, jos ovat pitkään säilytyksessä ennen tarjoilua.
Suosittelen siis näiden valmistamista juhlapäivänä muutamaa tuntia ennen juhlaa.
Terkuin, Satu
NAM! :)
VastaaPoista