keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Mango-juustokakku

Heips!

Vielä muutama synttärikakku päivittämättä. 
Tässä ihanan mangoinen juustokakku.
Ohje itse varioitu useasta ohjeesta.



Mango-juustokakku

Pohja:
12 kpl digestivekeksejä
50g voita

Täyte:
200g vaniljatuorejuustoa
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
3dl kuohu/vispikermaa
4 liivatetta
3 rkl vettä

Kiille:
3 kpl vauvansosetta Mangon makuisena
1/2 dl sokeria
3 rkl sitruunamehua
3 liivatetta

Murskaa digestive-keksit ja lisää sulatettu voi sekaan. Painele irtopohjavuoan pohjalle. Aseta vuoka kylmään täyttee valmistamisen ajaksi. Laita liivatteet likoamaan.
Sekoita vaniljatuorejuusto ja sokerit keskenään. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää juustoseos. Sulata liivatteet kuumennettuun vesitilkkaan ja sekoita nopeasti kerma-juustoseokseen. Kaada täyte pohjan päälle ja tasoita. Laita jääkaappiin hyytymään n. 2-3 tunniksi.
Valmista sitten kiille: Laita liivatteet likoamaan. Sekoita mangososeet ja sokeri sekaisin. Liota liivatteet kummennettuun sitruunamehuun. Kaada varovasti täytteen päälle. Anna hyytyä muutama tunti ennen tarjoamista.


Hyvää oli, mieheni mielestä paras synttärikakuista.

Satu

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Olen itsekin tehnyt joskus jonkun variaation samaisesta kakusta.

    VastaaPoista
  2. Ja variaatioita riittää, mutta mangokiille kruunaa kakun kuin kakun.

    VastaaPoista