Heipähei!
Kirsikkasadon tuhoamiseksi oli käytettävä kaikki keinot.
Kokeeksi tein kirsikkahilloa, josta tulikin aivan mahtavan hyvää!!
Meidän perheessä kuluu mieletön määrä puolukkahilloa ja mansikkahilloa, mutta omppusoseet ja kaikki muut hieman erikoiset hillot eivät koskaan jostakin syystä kulu pois kaapista.
Siksi teinkin hillon oikeastaan kokeeksi ja jatkojalostamista varten...
Nimittäin kirsikka-suklaa -kakun valmistamista varten... slurps!
Tästä tuli kuitenkin niin hyvää, että uskoisin sitä kuluvan muutenkin... :)
Kirsikkahillo
2 l kirsikoita
500g hillosokeria
Perkaa kirsikat ja laita kattilaan. Kirsikoista irtoaa niin paljon nestettä, että ylimääräistä ei tarvita. Kuumenna marjat ja lisää hillosokeri. Anna kiehua hiljalleen n. 15 minuuttia.
Anna jäähtyä.
Tölkitä puhtaisiin ja kuumennettuihin hillopurkkeihin.
Seos hyytyy n. 1vrk:n kuluessa.
Makoisin terveisin,
Satu
Namskis :) Ehkäpä minäkin laitan, jos ja kun saan niitä kirsikoita. Liisa
VastaaPoista