Heips!
Tässä nyt yksi banaanikakkuohje, joka tuli vahingossa kehiteltyä...
Tästä tuli mielestäni parempi, kuin tavallisesta munaa sisältävästä kakusta.
Suklaarouhe-Banaanikakku (gluteeniton ja munaton)
2,5 dl sokeria
100g voita
2 tummunutta banaania
5 dl gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta
2 tl kanelia
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 dl kermaa
50g tummaa suklaata rouhittuna
Sekoita pehmeä voi ja sokeri keskenään. Lisää muussatut banaanit. Sekoita loput kuivat aineet keskenään ja lisää vuorotellen kerman kanssa seokseen. Lisää rouhittu suklaa. Kaada korppujauhotettuun kakkuvuokaan.
Paista 175 asteessa uunin alatasolla. Kumoa hieman jäähtyneenä.
Ripottele päälle tomusokeria.
Ja sitten nauttimaan.
Kakusta tuli mehevän makuinen ja hyvärakenteinen gluteenittomaksi.
Tätä teen uudelleenkin.
Terkuin, Satu
Kuinka kauan paisto aika
VastaaPoista