Tervehdys!
Olen aivan hurahtanut hölskykurkkuihin. Kurkkuja tuli tuossa taannoin säilöttyä taas 5kg:n verran, mutta hölskykurkkuja olen silti tehtaillut vähän väliä.
Tosi helppo ja nopea tehdä, tee sinäkin... :)
Olen tehnyt kahdella kurkulla, mutta muuten samalla liemimäärällä. Kahdestakin kurkusta tulee riittävästi muutaman päivän tarpeisiin...
Hölskykurkut
4 avomaankurkkua
2 rkl etikkaa
1 rkl sokeria
1/2 tl suolaa
3 rkl hienonnettua tilliä
Viipaloi kurkut ohuiksi viipaleiksi. Laita kannelliseen rasiaan.
Lisää etikka, sokeri, suola ja tilli ja ravista suljettua rasiaa hetken ajan.
Anna olla viileässä hetkisen ja ravista kurkkuja välillä.
Valmis!
Nautitaan sellaisenaan, leivän päällä, salaatissa...
Terkuin, Satu
Juuri näin! Nämä on niin hyviä, pitääpäs pitkästä aikaa ottaakkin työn alle ja tehdä. Mukavaa alkanutta viikkoa
VastaaPoistaKiitos, samoin! :)
PoistaHölskykurkut kuuluu kesään, namskis! :)
VastaaPoistaSamaa mieltä. Lapsetkin tykkää!
PoistaLapsuus muistuu mieleen, Äitini noita aina teki...:)
VastaaPoistaNo nyt sitten itsekin hommiin... :) Nopeaa ja hyvää!
PoistaJooo, nää kuuluu niin kesään. Herkullisia ;) Liisa
VastaaPoista