Heips!
Tulipa tehtyä erinomaisia perunarieskoja, vaikka itse sanonkin.
Veikkaisin, että gluteenittomat jauhot voi vaihtaa suoraan vehnäjauhoihin, jos haluat kokeilla tavallisena versiona.
Perunarieskat 15-20 kpl
5 dl maitoa
1 prk kermaviiliä
1 pss Lidl:n perunahiutaleita
50g sulatettua voita
2 dl gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta (Sunnuntai)
2dl juustoraastetta
1 tl suolaa
Sekoita kaikki ainekset sekaisin ja taputtele jauhoisin sormin leivinpaperin päälle ohuiksi rieskoiksi.
Pistele haarukalla. Paista 250 asteessa 12-15 minuuttia.
Parasta lämpimänä, hyvää lämmitettynäkin.... :)
Suosittelen,
Satu
Herkun näköisiä, harvoinpa tulee tehtyä. Varmasti onnistuu tuolla ohjeella tavisjauhoista ja täysin luontaisesti gluteenittomistakin jauhoista.
VastaaPoistaOli kyllä hyviä. Uskoisin juuri näin onnistuvan... :)
PoistaPerunarieskat on niin hyviä:) Minun mielestäni parhaita juuri uunista otettuna, kun voi ihan sulaa päälle. Liisa
VastaaPoistaSamaa mieltä! :)
PoistaNyt tuli nälkä, kun noita kuvia katselee! Kuulostaa niin yksinkertaiselta, ettei voi epäonnistua - siispä kokeiluun menee! :)
VastaaPoistaHyvää ja helppoa! :)
PoistaIik, mitä herkkua. Maistuis kyllä...
VastaaPoista:)
Poista