torstai 3. marraskuuta 2016

Parhaat perunarieskat (gluteeniton)

Heips!

Tulipa tehtyä erinomaisia perunarieskoja, vaikka itse sanonkin. 
Veikkaisin, että gluteenittomat jauhot voi vaihtaa suoraan vehnäjauhoihin, jos haluat kokeilla tavallisena versiona.


Perunarieskat 15-20 kpl

5 dl maitoa
1 prk kermaviiliä
1 pss Lidl:n perunahiutaleita
50g sulatettua voita
2 dl gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta (Sunnuntai)
2dl juustoraastetta
1 tl suolaa

Sekoita kaikki ainekset sekaisin ja taputtele jauhoisin sormin leivinpaperin päälle ohuiksi rieskoiksi. 


Pistele haarukalla. Paista 250 asteessa 12-15 minuuttia.


Parasta lämpimänä, hyvää lämmitettynäkin.... :)


Suosittelen, 
Satu 

8 kommenttia:

  1. Herkun näköisiä, harvoinpa tulee tehtyä. Varmasti onnistuu tuolla ohjeella tavisjauhoista ja täysin luontaisesti gluteenittomistakin jauhoista.

    VastaaPoista
  2. Perunarieskat on niin hyviä:) Minun mielestäni parhaita juuri uunista otettuna, kun voi ihan sulaa päälle. Liisa

    VastaaPoista
  3. Nyt tuli nälkä, kun noita kuvia katselee! Kuulostaa niin yksinkertaiselta, ettei voi epäonnistua - siispä kokeiluun menee! :)

    VastaaPoista
  4. Iik, mitä herkkua. Maistuis kyllä...

    VastaaPoista