sunnuntai 27. elokuuta 2017

Sunnuntai: leivontaa, säilöntää ja mehustusta...

Heips!

Viime viikon aikana olen kaivanut reseptiarkistosta (lue:blogista) useammankin luottoreseptin ja niiden pohjalta säilönyt ja leiponut. Ajattelin nyt laittaa muutaman linkin näihin omiin resepteihin...

Sunnuntai-aamupalalle leivoin tämän superhelpon limpun. 
Oli kyllä höyryävän ihanaa. Resepti löytyy täältä.


Ostin tällaisen halvan mehustimen, jota kokeilin tänä aamuna. Neljästä appelsiinista tuli n. 5dl ihanan makuista tuoretta appelsiinimehua... Tähän nyt ei sen kummemmin reseptejä tarvitakaan. :)


No tämä!!!
Mustaherukkka-semifreddo!!! Aivan ihanaa! Nyt jos pakastimessasi on viime vuotisia mustaherukoita, niin anna palaa! Samalla tavalla käy tietty tuoreetkin suoraa puskasta!
Resepti löytyy täältä.


Kirsikka-aika taitaa vedellä viimeisiään. Omassa puussa löytyy vielä, joten pistimpä kirsikka-liköörin porisemaan... :) tai no, lähinnä maustumaan kaapin perälle. Ei paljoa vaadi ja herkkua saa maistella sitten lähempänä joulua. Resepti löytyy täältä.



Kurkut on säilötty myös ihan hillox-ohjetta mukaillen. 
Oma versio löytyy täältä.


Pistäpä mieluinen resepti kokeiluun... :)

Ihanaa sunnuntain jatkoa!
Satu

8 kommenttia:

  1. Ooh mitä herkkuja! Tuo kirsikka-likööri kuullostaa kyllä niiiin namilta! :D
    Iloisia syyspäiviä teille!

    VastaaPoista
  2. Voi kun oot ollut ahkera! Tuo semifreddo vaikuttaa kyllä herkulta, samaten tekisi mieli maistaa kirsikka-likööriä. Harmi että meidän kirsikat meni tänä vuonna räkäteille...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin ehti linnut popsia toisen kirsikkapuun sadon vaunureissun aikana, toinen säästyi... :)

      Poista
  3. Kyllä on monenmoisia herkkuja... Kirsikkalikööriä olen kokeillut joskus, liian hyvää oli :D Kurkkureseptiä tutkailen kyllä oikein tosissani :)

    VastaaPoista
  4. Hei pitkästä aikaa. En ole blogeissa vieraillut, mutta fb-sivuiltasi olen nähnyt, mitä täällä on taas ahkeroitu. Kirsikkalikööriä pitää joskus kokeilla, kunhan kirsikkapuuni joskus tekisi niitä marjoja. Paremmin siellä tuntuu kirvat viihtyvän. Yhtään marjaa ei valmistunut. Mukavaa viikonloppua!!

    VastaaPoista