torstai 13. joulukuuta 2018

Tryffelimousse

Heips.

Kokeilin toissaviikonloppuna jälkiruoaksi tryffelimoussea. 
Jos olet kahvin ja suklaamoussen ystävä, niin tämä on juuri sinulle... :)
Sopii myös joulupöytään jälkkäriksi...


Alla Valion ohje, itse lisäsin hieman kahvin määrää, käytin 2,5 dl vispikermaa 
ja tuorejuustona mascarbonea 250g... 
ja lisäsin joukkoon konjakkia, joka tähän reseptiin melkeinpä kuuluisi...

Tryffelimousse

1/2 dl kahvia
200g tummaa suklaata
1/2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
200g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl vispikermaa

loraus konjakkia maun mukaan

Sulata suklaa kattilassa kahvin ja sokereiden kanssa, jäähdytä. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää notkistettu tuorejuusto kerman sekaan. Yhdistä kaikki aineet. Lisää oman maun mukaan konjakkia.

Suussa sulavaa, pienempikin määrä riitti makeanhimoon.

Terkuin, Satu

2 kommenttia:

  1. Kiitos ohjeesta! Kuulostaa herkulta :) Tätähän voisi tehdä joku päivä joulun aikaan. Ajattelin jotain pannacottaa tehdä aattona. Mukavaa joulun odotusta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pannacotta onkin ihan parasta... :) Mukavaa joulun odotusta myös sinnepäin... :)

      Poista