perjantai 21. maaliskuuta 2014

Keväinen kukkakori

Heips!

Kevät kävi ja meni. 
No, ihan oikeasti tähän aikaan vuodesta kuuluu olla lunta maassa, joten turha tässä on olla tästä "takatalvesta" pahoillaan. Kysehän oli siis etu-keväästä :)

No, varhaisen kevään inspiroimana ostin jo ihanaisia Helmililjoja sekä omaan käyttöön lasitetulle terassille että ystävälle viemiseksi uuteen kotiin. :) 

Halusin valkoisen korin lahja-istutusta varten, mutta haluamani kaltaista ei ylläriylläri löytynyt kaupasta. En myöskään ehtinyt lähteä hakemaan koria ympäri kaupunkia, joten päätin tuunata halutun kaltaisen korin kaupan valikoimasta...

Alla kuvat alkuperäisestä harmaasta korista.Enpä tiedä, kuinka oikeaoppisesti tuon tuunasin, mutta spray-maalasin korin valkoisella värillä. Ihan mukavasti tuo väri tuohon puun pintaan tarttui, vaikkei ehkä ihan optimaalisin materiaalikohde ollutkaan.


Korin etupintaan tuli hempeä rusetti, kiinni takaa rautalangalla.


Koristeiksi tuli häkkyräpallo...


sekä spray-maalattu käpy, joihin kiinnitin kuumaliimalla puuvarret.


Sitten vaan helmililjat (valkoinen ja sininen) multaan ja koristeet tökitään sekaan.Kyllähän tämä ihan kivalta näytti sisäpöydälläkin, mutta sopii myös ulkosäilytykseen. Helmililjojen pitäisi kestää pikkupakkasta ja koristeet pysyvät kyllä kiinni tuulessakin...


Sellofaanissa perille... 


Omalle lasitetulle terdelle tein vielä kaksi asetelmaa, joista lisää myöhemmin.

Ihanaa viikonloppua sinulle!

Satu2 kommenttia: