keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Kokeile Yoogaiaa ilmaiseksi

Heips!

Olen Buzzador eli testaaja.
Saan säännöllisin väliajoin ehdotuksia erilaisten tuotteiden testaamiseksi ja voin itse päättää, haluanko ilmoittautua kampanjaan mukaan. Raati jostakin korkeammalta taholta sitten valitsee, ketkä pääsevät mukaan kuhunkin kampanjaan. Tärkeintä on raportoida oma rehellinen mielipide tuotteesta ystäville ja täällä blogin puolella teille.

Jos kiinnostuit Buzzaamisesta, niin käy ilmoittautumassa mukaan täältä.

Tällä kertaa pääsin mukaan Yoogaian kampanjaan.

Yoogaia on Suomessa kehitetty nettipalvelu, jonka valikoimassa on jooga-, core-, pilates-, syvävenyttely-, kahvakuulatunteja sekä selkäjumppaa.
Tunteja on sekä suomenkielellä että englanniksi.Spesiaalia Yoogaiassa ovat livetunnit. Voit halutessasi osallistua livetunnille esim. kannettavan tietokoneen kameran kautta siten, että ohjaaja voi antaa sinulle palautetta liikkeistä. Muut tunnille osallistujat eivät näe sinua. Voit osallistua livetunnille myös kamera suljettuna.

Livetunnit säilyvät Tuntitallenteissa, joten voit jumpata ohjelman läpi silloin, kun sinulle sopii.

Rekisteröidyin itse sunnuntaina ja olen ehtinyt käydä läpi jo monta erilaista tuntia, mutta vain pienen murto-osan koko tarjonnasta. Livetunneille en ole osallistunut.

Alla nyt oma lyhyt arvioni niistä tunneista, joille olen osallistunut. Huom. koskaan aiemmin en ole käynyt pilates- tai joogatunneilla, joitakin videoita netistä seurannut tai lehdistä joogaliikkeitä matkinut. Olen siis täysi noviisi asian suhteen.

Meditaatiota en jaksanut muutamaa minuuttia kauempaa. Sen sijaan 15min taukojooga oli oikein kiva. 55min Pilates lähti hieman hitaasti liikkeelle, mutta tykkäsin sen jälkeen tosi paljon.
Rentouttavasta joogasta (20min) tykkäsin, vaikken kyllä taipunut ihan yhtä makaroonimaisesti, kuin ohjaaja. Dynaaminen hatha (30min): sisälsi turhan paljon aurinkotervehdysta ja koiraliikkeitä omaan makuun, mutta lopussa tehtävät "asanat" olivat ihan huippuja.

Suomenkielisen ohjauksen myötä huomaan osaavani toteuttaa liikkeet oikeaoppisemmin, kuin aiemmin seuraamieni englanninkielisten nettivideoiden pohjalta.

Minulla on ilo jakaa TEILLE, kaikille täällä piipahtaville, 
ILMAINEN 2 viikon kokeilukoodi Yoogaia-palveluun.

YOOGAIATRIAL2015

koodi on voimassa 1.4.2015 asti ja oikeuttaa siis 2 viikon ilmaiseen Yoogaia-palvelun käyttöön.

Rekisteröidy osoitteessa www.yoogaia.com (valitse kieleksi Suomi).

Suosittelen.
Mikä onkaan oikeasti helpompaa, kuin olla jooga-tunnilla omassa olohuoneessa lasten mentyä nukkumaan... Sopii ainakin minulle. Ihan oikeasti!!! :)

Mukavia hetkiä Yoogaian parissa,
toivottelee Satu


2 kommenttia: