torstai 9. huhtikuuta 2015

Haastetta pukkaa ja ohessa kukkaa... ;)

Arjen haasteiden keskelle yksi blogistanian haaste. 
Sain haasteen tuossa taannoin Liisalta, Liisan kotona -blogista. 


Haasteen avulla pyritään saamaan näkyvyyttä blogeille, joilla on alle 1000 lukijaa. 
Ideana on vastata yhteentoista annettuun kysymykseen sekä keksiä itse 11 kysymystä seuraaville haastettaville. Haaste pistetään eteenpäin yhdelletoista bloggaajalle.

Ensimmäinen mieleeni juolahtava ajatus oli, että ONKO jollakin blogilla oikeasti yli 1000 lukijaa? Omalla pikkuisellani lukijoita on vain 14, mutta toki päivittäisiä avauksia on n. 100, joista olen ollut iloinen. Liisa on ainoa vakituinen kommentaattorini, toki joskus joku muukin lukija tai vierailija jaksaa kommentin raapustaa. No, kommentit ovat kyllä mukavia, tulee tunne, ettei kirjoittele asioita pelkästään itselleen. Toki itsellenikin kirjoittelen, varsinkin noita reseptejä, enkä niihin kovasti kommentteja odotakaan... 

Sain Liisalta 11 kysymystä, joihin yritän vastailla seuraavaksi. 
Ohessa kukkakuvia, joita olen räpsinyt kevään mittaan saamistani/ostamistani kukkakimpuista...


1. Kauanko olet blogannut?

Olen blogannut n. 1,5 vuotta. Alkuun tuntui todella omituiselta kirjoitella ja laittaa kuvia nettiin ja pidinkin blogini aluksi täysin suljettuna. En ole ammatiltani leipomiseen tai käsillä tekemiseen suuntautunut, joten tuntui väärältä laittaa amatööriaskarteluista tai leipomuksistani kuvia tai ohjeita jakoon. Sittemmin olen kait karaistunut... ;)


2.Onko sinulla tällä hetkellä jokin projekti suunnitteilla?

Aina on vähintään 2-3 tulevaa projektia hautumassa päässä. Tarvikkeita hankin aina ohimennen jotakin tulevaa varten. Edellinen visio kesti toteutua yli 6kk... :) 


3. Millaisia telkkariohjelmia seuraat mielelläsi?

Jaahas, tuntuu ettei nykyään paljoa tv:tä tule katseltuakaan. Ulkomaisista sarjoista olen seurannut Greyn anatomiaa, Good wife:a, kotimaisista Suomen parasta leipomoa, Huvila ja huussia yms. tuunaus/sisustusohjelmia. Minkään sarjan suhteen en ole fanaattinen fani, mielelläni seuraan jakson, jos satun tv:n äärelle oikeaan aikaan istahtamaan.


4. Mikä on tärkeintä elämässäsi?

No nyt ollaan kyllä ajankohtaisissa aiheissa. Sitä olen tässä itsekin viime aikoina miettinyt. 
Terveys! 
Se on yksi niistä tärkeistä, koskien sekä itseä että läheisiä. 
Terveyttä et voi rahalla ostaa. Siitä täytyy olla kiitollinen.
Perhe!
Tarvitseeko erikseen perustellakaan.


5. Lempivärisi sisustuksessa. Onko se pysyvä vai vaihteleeko se mielialan mukaan?

Jaa-a, kotonani on paljon pähkinän väriä sekä lattiassa että kalusteissa. Tekstiileissä on menossa valkoinen ja harmaa -kausi. Näiden kahden perusvärin ohessa meillä on usein jokin tehosteväri. Se on ollut jo pidempään viinin-vaaleanpunainen, nyt tuntuu että seuraava tehosteväri voisi olla turkoosi. Mieliala ei tunnu kauheasti tähän vaikuttavan.


6. Tärkein harrastuksesi?

Kuinka kummassa voin nimetä yhden?? Koko blogini sisältö on täynnä tärkeimpiä harrastuksiani (leipominen, askartelu, virkkaaminen, tuunaaminen, puutarhatyöt)...  keksin: käsillä tekeminen!!!
Tosin lukeminenkin on yksi tärkeä.


7. Paras paikka missä olet käynyt?

Tosi tosi vaikea kysymys. Jotta jokin paikka nousisi ylitse muiden, pitäisi siihen liittyä jokin erityinen tunne tai sitten paikka itsessään täytyisi olla henkeä salpaava. Hmm. Viime vuodet ollaan oltu tiiviisti koto-Suomen maan kamaralla, ei nyt kyllä ihan heti tule mieleen mitään erityistä kohdetta. Tunnepitoisia voisi olla hääkirkko tai synnytyssali, mutta harva kai niitä nyt "parhaaksi" paikakseen voisi nimetä... ;) 


8. Kuka suomalainen laulaja on suosikkisi?

Tykkään Jenni Vartiaisesta, Juha Tapiosta, YÖn musiikista (mutta en niinkään Olli Lindholmista). Jesse Kaikuranta ja Suvi Teräsniska myös mielestäni hyviä. Kuuntelen usein radio Aaltoa, joka soittaa kyllä aika paljon ulkomaista musiikkia...


9. Suosikkiruokasi?

Joku hyvin valmistettu kala-ruoka. 


10. Suosikkijuomasi?

Vesi... :) Alkoholipitoisista sanoisin makea kuohari, esim. Asti tosti. 


11. Mistä unelmoit?

Rauhallisesta elosta ja olosta oman perheen kanssa kotona ja matkoilla. 
Omasta mökistä. Moottoripyörästä. 
Onnellisuudesta, terveydestä, seesteisyydestä. 


Siinähän ne!

Seuraavaksi tulisi haastaa 11 bloggaajaa mukaan jatkamaan haastetta. Ihan niin montaa en kykene haastamaan, mutta katsotaan lähtevätkö seuraavat bloggarit mukaan. 
Ei paineita, jos arkihaasteet tai muut keväiset haasteet painavat päälle, niin en pahastu, vaikka jätätkin tällä kertaa väliin... :)

Haastan mukaan seuraavat bloggarit:


Seuraavaksi tulisi keksiä 11 kysymystä, joihin haastetut vastaavat. Päätin ihan hiukan oikaista ja esitän teille seuraavanlaiset kysymykset, jotka itse asiassa kopioin haastajaltani Liisalta kysytyistä kysymyksistä... :)

1. Mitä söit tänään aamupalaksi?
2. Millaisesta musiikista pidät?
3. Oletko aamu- vai iltaihminen?
4. Loma. Etelään vai pohjoiseen?
5. Oletko unelma-ammatissasi?
6. Millainen olisi täydellinen päivä?
7. Jos saisit herätä huomenna aamulla uuden kyvyn tai ominaisuuden kanssa, minkä valitsisit?
8. Onko jotain, jonka tekemisestä olet unelmoinut kauan?
9. Elämäsi suurin saavutus?
10. Mikä on bravuurisi keittiössä?
11.Mistä unelmoit juuri nyt?

Kevättä ja oman pihan kukkaloistoa odotellessa!

Satu

3 kommenttia:

  1. Kiva, että otit haasteen vastaan ja olikin kiva lukea vastauksiasi. Ja ihania kukkakuvia siinä sivussa. Satu, blogisi on yksi suosikeistani :) terkuin Liisa

    VastaaPoista
  2. Niin kivat vastaukset, näitä on aina mukava lukea. Ja kiitos tuhannesti haasteesta! Lupaan vastata jollain aikataululla ;)

    VastaaPoista