torstai 31. joulukuuta 2015

Hyvää Uutta Vuotta 2016!

Tervehdys!

Niin on sitten vuosi 2015 kohta ohitse. 
Nyt taaksepäin katsoessa, vuosi on kyllä humahtanut ohi kovalla vauhdilla. 
Onkohan sitä tullut vanhaksi? Kait sitten.

Lapset kasvaa, arki muttuu tietyllä tavalla helpommaksi, mutta toisaalta kasvava varhaismurkku tuo kyllä ihan uusia haasteitakin. Toivoisin itselleni ensi vuodeksi pitkää pinnaa. :)

Kohta vuosi takana säännöllistä kuntosalitreenailua 2x/vko, tosin useat flunssat ovat kyllä syksyn mittaan tehneet ikävää taukoa. Tauon jälkeen uudelleen aloittaminen on aina jotenkin kurjaa. Tavoitteena on ollut lähinnä yläkropan lihasten treenaus sekä kiinteytyminen. Jotakin tavoitteita on kait saavutettukin.

Edelleen yksi tärkeimmistä asioista elämässä on käsillä tekeminen, itsensä toteuttaminen. Se, että pysähtyy aloilleen ja tekee sitä mistä eniten tykkää (virkkaa, askartelee, leipoo, tuunaa...) tuo edelleen itselle niin hyvän mielen, että sitä tulen tekemään myös ensi vuonna. 

Tähän asiaan liittyen pukki toi yhden hartaimmista toiveistani tänä jouluna... (mitenkähän ne tontut ja pukki tiesikin... ;)) Nimittäin Silhouette Cameon, sähköisen leikkurin. 


Se leikkaa sähköisen mallin mukaan pahvista, paperista, kankaasta ym. halutun kuvion. Malleja on 100 valmiina ohjelmassa, netistä voi ostaa niitä lisää. Alla esimerkki leikatusta pienestä pahvikiposta, jonka reunassa lukee "happy birthday". Kippo on siis vielä taittelematta kuvassa.


Tämän koneen myötä ajattelisin, että korttien tekemisestä tulee vieläkin mukavampaa... tai sitten ainakin haastavampaa, kun pitää temppuilla sähkövempaimien kanssa. Katsotaan nyt, kun päästään hieman tutummiksi. :)

Blogi tulee siis päivittymään myös ensi vuonna, mutta tavoitteena ei edelleenkään ole blogipäivitysten suorittaminen vaan enemmänkin päiväkirjamainen bloggaaminen tehdyistä kädentöistä. 

Uuden vuoden kunniaksi blogi on myös saanut uuden ilmeen.

Viimeisen kuplivan kuvan myötä toivotan kaikille Omannäköistä Uutta Vuotta 2016!
Tee vuodesta itsellesi ainutlaatuinen!


Lämpimin terveisin,
Satu

12 kommenttia:

 1. Ei muutaku reeniä ja askartelemuksia, iloa ja onnellisuutta uudelle vuodellesi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan, jos nyt kuitenkin painottaisi sitä iloa ja onnellisuutta sekä askartelemuksia, treeniä sitten sopivasti johokin väliin... :)

   Poista
 2. Wow mikä laite - mielenkiintoinen. Kyllä vissisti tulee korttien tekemiseen uutta inspiraatiota.
  Idearikasta uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. No johan nyt, minkälaisen laitteen sait. Nyt sitten mielenkiinnolla odotan, mitä alkaa syntymään. Isäntäkin osti minulle hurjan määrän ihania ja upean värisiä spraymaaleja ym askarteluun liittyvää. Oikein hyvää ja idearikasta uutta vuotta 2016. Blogissasi on aina niin kiva piipahdella. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, katsellaan, päästäänkö laitteen kanssa sinuiksi :) Joskus (usein) hermo meinaa kohtalaisen nopeasti kärvähtää kaikenlaisten laitteitten kanssa tunatessa... Ihanaa, että sinun miehesi ymmärtää tukea askartelevaa puolisoa oikeanlaisilla lahjoilla... :)

   Poista
 4. Siis wau mikä lahja...miekin oon tuota katsellut. Nyt odotellaan tuotoksia mitä kaikkea sillä pystyykään tekemään. Mukavaa alkanutta viikkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh. Johan tässä alkaa paineet nousta. Eiköhän sitä jotakin tuotosta saa aikaiseksi kevään mittaan... :)

   Poista
 5. Nyt on sellainen laite, että insinöörikin veti sanattomaksi ;) Niin ja hyvää uutta vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, kunpa tällainen ei-insinööri saisi sen sitten vielä pelittämään, niin tarjoilen sitten tuotoksia nähtäville. :)

   Poista