lauantai 19. maaliskuuta 2016

Pääsiäismunat DIY

Heips!

Näin eräässä askartelukirjassa kuvan langalla koristelluista pääsiäismunista.


Kun näin Eurokankaassa tämän lankasetin ihanissa keväisissä väreissä, niin tuli tuo askartelutyö heti mieleen. Pakkohan nuo langat oli ostaa ja lähteä styrox-muna -ostoksille. :)


Langan päähän laitoin pienen solmun, jonka läpi työnsin palan rautalankaa pitämään langanpäätä paikoillaan. Työnsin rautalangan toki matalaksi pintaan kiinni.
 

Munan pinnan sivelin liimalla ja sitten vaan lankaa pyörittämään.


Munan loppuosa oli vaikea saada aivan tasaiseksi, siksi lankojen välistä vilkkuu hieman styroxia läpi. Kahta kerrosta lankaa laittaessa ei jälki ollutkaan enää tasaista, joten luovuin siitä. Saman värisillä tusseilla voisi tietysti yrittää väritellä valkoista, niin ei pomppaisi silmille. Tosin salamavalo korostaa kuvista tuota valkoista osaa, ei ole luonnossa noin silmiinpistävä...


Kaapista löytyi pikkurusetteja, jotka olivat lähes samaa sävyä lankojen kanssa, osan huonoista kohdista sai peitettyä rusetilla. :)
 

Näitä voi sitten ripotella rairuohon sekaan tai muihin pääsiäisasetelmiin.

Satu

7 kommenttia:

 1. Onpa ihanan värisiä ja kiva idea vielä viimeistellä ne ruseteilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä niitä styrox-munia pystyy kaikella kivalla koristelemaan, niin monta erilaista designia on tänäkin vuonna tullut vastaan eri blogeissa... :)

   Poista
 2. Ihan mahtavia munia! Mukavaa sunnuntai päivää Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan... Munarikasta pääsiäistä tässä odottelen... ;)

   Poista