perjantai 17. helmikuuta 2017

Pipariveneen tuho

Heips!

No nyt on vihdoin saatu viimeinen, pakollinen, joulutraditio suoritettua. :)
Piparitalon tuho.

Aiempina vuosina tuhoamisessa on käytetty mm. radio-ohjattavaa autoa ja pyöriviä hyrränmallisia Beybladeja. Tänä vuonna tuhoaminen päätettiin suorittaa Nerf-pyssyillä... :)

Tässä tuhottava kohde:
(huom. etupurje saanut iskun jo edeltävästi)


Tässä tuhoaseet:


No, lippaat tyhjennettiin useamman kerran kohteeseen, mutta veneen suojaus piti, ainoastaan takapurje romahti ammuskelun voimasta...


Ja ei kun siirtyminen järeämpiin aseisiin...


Ja johan alkoi vene hajoilla... alla kuvasarja muumiveneen tuhosta... :)

Muuten meni sileäksi, mutta etukannen lyhty pysyi sitkeästi koossa, kunnes ampuja otti ja puraisi sen rikki. Tuhoajilla näytti olevan suunnattoman hauskaa tuhoamisoperaationsa kanssa. Pölystä huolimatta ampujat herkuttelivat lopputuloksellaan, kunnes imurimies saapui paikalle.

Sen pituinen se!
Satu

7 kommenttia:

 1. Hih, hauska perinne! Mulle tällainen juttu on ihan uusi - vasta viime jouluna kuulin siitä, kun eräs kaveri perheensä kanssa tuhosi myös piparkakkutalonsa, tosin jo uutena vuotena. Hyvä kärsivällisyys teillä kaikilla, jos laivasta ei oltu nakerrettu salaa paloja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ei ollut kukaan nakerrellut, ainoastaan tuo etupurje oli saanut iskun...

   Poista
 2. No onneksi se meni loppujen lopuksi parempiin suihin kaiken tuhon jälkeen. Varmasti oli hauskaa. Mukavaa viikonloppua Satu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappas vaan, kun nyt onnistui tuo kommentoiminenkin :) Jokin häiriö oli aiemmin eikä sinun blogisi ollut ainoa, jonne en onnistunut jättämään kommenttia.

   Poista
  2. No hyvä, että nyt onnistui... :) Mukavaa oli, kerrankin sai luvan kanssa tuhota. :)

   Poista