lauantai 21. joulukuuta 2019

Itse tehty suklaa

Heippa.

Olen jo vuosi sitten hankkinut itse tehtyä suklaata varten sopivat muotit,
 mutta nyt vasta sain inspiraation kokeilla. :)


Suklaan teossa tuo temperointi on kyllä aivan oleellinen asia ja jostakin syystä pari satsia sain pilattua, vaikka kuinka ohjeiden mukaan yritin tehdä...
Kinuskikissalla on hyvä ohje temperointiin, kurkkaa täältä.

Ensimmäisessä satsissa oli: 
tummaa suklaata 
paahdettuja ja suolattuja pistaasipähkinöitä 
kuivattuja vadelmia
ripaus sormisuolaa


Toisessa satsissa oli:
tummaa suklaata
turkinpippuriraetta
kuivattuja mustikoita
valkosuklaata


Tein pahvista ja foliosta levyt, joiden päälle suklaapalat laitettiin.
Suklaan pussitus ja pitsipaperi koristeeksi, johon liimasin suklaan tiedot.




Valmiit suklaat pussitettuina yllä ja alla.


Nämä lähtivät osaksi joululahjoja.

Terkuin, Satu 


4 kommenttia:

  1. Onpa ihania lahjoja. Varmasti ovat herkullisia. Hyvää joulun odotusta sinulle!

    VastaaPoista
  2. Tulipas upeannäköisiä suklaita! Kiitos temperointivinkistä, itselläkin on joskus mennyt pieleen suklaisten kakunkoristeiden kanssa. Oikein ihanaa joulunaikaa sinulle Satu <3

    VastaaPoista