tiistai 30. maaliskuuta 2021

Pieni askarteluhuoneen remontti

Tervehdys!

Remontti

Kevät ja aurinko. Näitä on varmaankin syyttäminen tästä inspiksestä... 😊 

Halusin vaihtelun ja virkistyksen vuoksi vaihtaa askarteluhuoneeni järjestystä ja koska tavaraa on paljon (työpöytä, 4 kirjahyllyä, senkki, lapselta peritty nukkekoti, useita säilytyslaatikoita täynnä tarvikkeita ja säkkituoli), niin päädyin kääntämään pari kirjahyllyä poikittain ja saamaan näin hieman lisää tilaa.


Hyllykön takana kulkee käytävä olohuoneesta kylpyhuoneeseen, lattiakin laatoitettu, joten kirjahyllyt sopivat hyvin tuon käytävän varrelle. Ongelmana oli sitten tuo ruma kirjahyllyn tausta. Siirsin senkin kirjahyllyjä vasten toiselta seinältä. Olivat näppärästi saman kokoiset. 

Kirjahyllyjen taakse asennettiin vanerilevy, jonka pohjamaalasin valkoiseksi.


Tapettia etsiskelin aikani nettikaupoista ja päädyin hempeän vaaleanpunaiseen Holdenin Sana-tapettiin.


 Tapetointikohteena oikein kiva, valmista tuli tosi nopeasti. 😁


Listat hain Baukkarista ja sahasin itse kokoon. Osan liimasin ja osan ruuvasin kiinni. Alakuvassa listatkin jo paikallaan. 


Sitten kaikki pikkusälä paikalleen pöydälle... 😍

Remontti

Huoneen toiseen päähän, vastapäätä tätä kompleksia jäi kaksi kirjahyllyä. Vasemmalla toinen alkuperäisessä asussaan ja oikealla dc-fixin asennuksen jälkeen. Kylläpä sai pienellä asialla tilaan rauhallisempaa tunnelmaa.

Yhtä seinää koristaa lempparipeilini. 😍 Kuvassa näkyy myös peilin kautta osa kattoon upotetusta kuviosta, jonka reunoissa on ledispotit. Tämä on tosin jo rakennusaikana tehty, ei tämän pikkurempan aikana...😄


Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Nyt on ihan eri fiilis istua säkkituolissa lukemassa kirjaa tai neulomassa, kun on hieman enemmän tilantuntua ja kaunis tapettikin  katseltavana...


Aurinkoa ja iloa päivääsi!!!

Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti