torstai 10. lokakuuta 2013

Käpykranssia pukkaa...

Viime viikonloppuna inspiroiduin tekemään käpykranssia. Oven ulkopuolella roikkunut edellinen versio oli jo aivan kulahtanut ja puoliksi rapistunut. Kävin keräilemässä muovikassillisen pieniä käpyjä ja innosta piukeana rupesin touhuamaan. Tuossa vaiheessa en vielä ollut päättänyt aloittaa blogi-uraani, joten en myöskään ymmärtänyt ottaa valokuvia eri työvaiheista... sorppa.
 
Sydänmuodon väänsin "pesulahenkarista", päälle pyöritin muutaman kerroksen sanomalehteä, vielä hieman rautalankaa päälle. Koska sanomalehdessä oli kirkkaita värejä, niin pyöritin vielä pinnalle ruskeaa paperia, jota yritin spray:llä värjätä valkoiseksi. Ei vaan oikein ottanut väriä...
 
Sitten kuumaliimalla liimailemaan käpyjä paikalleen. Sydämen muotoisen keskustan otin irti toisesta koristeesta ja maalasin senkin sprayllä valkoiseksi. Oli ennen vaalean vihreä.
 
 
 
Sitten koko homman hauskin vaihe, eli spray-maalaus.
Hetken annoin kuivua ja sen jälkeen kiinnitin sydämen ja "timantin" paikalleen.

Tattadadaaaa!!!
Valmis!
Oli muuten mukavaa ja nopeata touhua, mutta mallin väkertäminen alussa ei ollut hauskimmasta päästä. Tuonhan voi tietysti ohittaa tekemällä työn esim. valmiille styrox-pohjalle.
 
Satu
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti