perjantai 4. heinäkuuta 2014

Aurinkoa ja lomaa.

Hiphei!

Olettekos seurailleet sääennusteita???
 Jep, Jep!! 
Aurinkoa luvassa, t-i-l-a-t-t-u-n-a, meitsin loma alkoi NYT!

Katsotaan nyt kuinka kauan tätä riemua riittää. 
Periaatteessa oon kyllä sitä mieltä, että loma on loma, satoi tai paistoi. 
Muutama sadepäivä väliin, niin voi välillä pistää sisällä siivoten... helteellähän sitä ei kykene tekemään. Kesäkuun lomailijoilla taitaakin olla tosi siistiä... :)

Loman ja työpisteen vaihdoksen merkeissä leivoin työkamuille vadelma-suklaakakun. Teemana oli: paljon suklaata ja sopivasti vadelmaa. Suklaakakkupohja, kaakaokostutus...


...väliin vadelmahilloa, suklaa-tuorejuustoseosta ja seassa vadelmia.


Päälle vadelmat ja kiille ja reunoille suklainen kermavaahto. 
Pursotukset tuli tehtyä hiukan hätäisesti aamukiireessä...


Tänään onkin sitten jo saanut työpäivän jälkeen rentoutua liköörilasillisen kanssa. Viime vuoden karviaislikööri on nyt NIIN hyvää. Laitan reseptiä sitten myöhemmin, kun tämän vuotista jälleen valmistellaan. 


Lomalukemistakin on hankittu, aion korkata Nora Robertsin trilogiasta nyt ensimmäisen. Olen viime vuosina täysin hurahtanut Robertsin kirjoihin. Ovat helppolukuisia, mukaansa tempaavia ja todellakin "aivot narikkaan" -tyyppisiä. Lässyn romanttisia, höpö-höpö -kirjallisuutta, mutta juuri sopivia meikäläisen hermolepoon.


Ihania aurinkoisia päiviä sinullekin!
Nautitaan!!

Satu

1 kommentti:

  1. Kakku oli aivan superhyvää!!! Hetkessä hurahti, vaikka olihan meitä iso porukkakin herkuttelemassa. Ihania lomapäiviä ja kiitos kuluneesta parista kuukaudesta, ehkä vielä törmäilläänkin Pirkkalan suunnalla!!!

    VastaaPoista