sunnuntai 31. elokuuta 2014

Possukakku työporukalle

Heips!

Aurinkoista sunnuntaita itse kullekin!!
Hieno viikonloppu. 

Eilinen päivä kului jalkapallokentällä, eikä todellakaan sivusta seuraajana vaan mamma-porukalla futisturnauksessa. Hyvä meininki, sopivasti voittoja ja häviöitä ja pelien välillä perinteistä kälätystä... 
Jostakin syystä sitä on tänä aamuna HYVIN tietoinen lähes jokaisesta kehonsa lihaksesta... :)

Viime viikolla tuli jälleen leivottua töihin kakkua... Pätkätyöläisen yksi pätkä tuli jälleen täyteen ja uudet kuviot odottavat maanantai-aamuna. Seuraavat puolivuotta työmatka onkin sitten ahdistavan pitkä, tunnin ajo molempiin suuntiin... Paikkakunta on kuitenkin alle 100 km:n päässä, joten verotuksessa ei saa vähennettyä työasunnon vuokria. 

No, edellinen työpoppoo oli kyllä aivan mahtava. Nauru raikasi ja huumori lensi. Tälle poppoolle sopi kuin nenä päähän tehdä sikamainen kakku.


Koristeet tein sokerimassasta, maalaukset ja kirjoitukset mustalla pastavärillä.

Työporukka sai sitten itse päätellä, kuka oli kukin... :)


Kakku oli sama tuttu suklaakakku, jota olen tehnyt aiemminkin. Ohje löytyy ainakin täältä. Kakku on sen verran helppo ja nopea tehdä, että sellaisen viitsii arki-iltana väkertää. Pohjan tein edellisestä ohjeesta poiketen aivan tavallisena tummana kakkupohjana. 

Tässä alla kuva kokoamisvaiheesta, jossa puolet täytteestä ja päällä jäiset vadelmat. Sitten vaan toinen pohjakerros päälle ja sama täyte.


Tältä tuo näyttää ennen pursotuksia.


Pursotukset tein koripunostyllalla ja tähtityllalla


Sitten possut vielä paikoilleen...Sitten suunta kohti uusia työseikkailuja...

Terkuin, Satu

2 kommenttia:

  1. Oi mikä ihana kakku :) onnea uuteen työpaikkaan, vaikka todellakin työmatkasi on pitkä ja kun vielä syksypimeät tulevat, niin ei se matka varmaankaan aina herkkua ole.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Elämä on täynnä erilaisia haasteita, tuleepahan kokeiltua ekan kerran tätä pidempää työmatkaakin. Onneksi pätkätyö tämäkin... :)

    VastaaPoista