keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Eteiseen kepakosta naulakko

Heipähei!
... ja hyvää tätä vuotta.

Olen taas vaihteeksi lomaillut ja pitänyt blogitaukoakin... 
No, lomailu ei täällä kyllä valitettavasti ole peukalon pyörittelyä, perus lapsiperheen rutiinit säilyvät lomallakin. Tällä kertaa lomaa vietettiin lisäksi kellaria siivoten... Puolet kellarista on remontissa ja remontti alkaa näyttää valmistumisen merkkejä. Siispä nyt alkoi hillitön remonttipölyn putsaus ja tavaroiden paikalleen/kaatikselle kantaminen. Hommaa riittää varmasti vielä puoleksi vuodeksi eteenpäin, kun aikataulurajoja ei ole asetettu ja hommaa tehdään hiljalleen tunti silloin ja tunti tuolloin.

Niin, kotiteatterihuonehan tuonne siis valmistuu, tai oikeastaan muuttaa 1.kerroksen tiloistaan suurempiin tiloihin. Ja entinen kotiteatterihuone muuttuu meikäläisen askartelu/kirjastohuoneeksi. Ja nykyinen kirjasto muuttuu "musiikkihuoneeksi"... pysyitkö kärryillä... :)

Ja sitten itse aiheeseen... ;)
Olen etsinyt meidän pieneen eteiseen pientä naulakkoa jo pidempään, mutta kaikki myytävät versiot ovat olleet alaosistaan liian leveitä. Syksyisellä metsäretkellä iskä kaatoi metsänomistajan luvalla minulle pari pikkukoivua, jotka ovat olleet kuivumassa autotallissa.

Joulun alla kuorin toisen kepakon, leikkelin oksat sopivan mittaisiksi ja maalasin sen valkoiseksi.


Istutin kepakon Ikean korkeaan maljakkoon, johon laitoin pohjalle hiekkalaatikkohiekkaa... 


... ja koristeeksi suuria käpyjä. Täytyy katsoa keväämmällä, saisiko kepakkoon valettua jalan betonista, jolloin toimisi varsinaisena naulakkona paremmin.


Tuossahan tuo nyt sitten on, sopii valkoisena kyllä eteisen uudistuneeseen värimaailmaan.

 
 Joulun aikaan pienet ledi-lyhdyt olivat koristeena...


Sellaista tällä kertaa. 

Satu

2 kommenttia:

  1. Wau, onpa hyvän näköinen. Tuollainenhan voisi olla kiva myös ihan sisustuselementtinä. Voisi vaihdella koristeita ja Happy lightseja kauden mukaan. Laitahan kuvia sitten valmistuneesta remontista :)

    VastaaPoista
  2. Tuli kyllä kivan valkoinen... Oon jotenkin välttänyt muuten kuin jouluna kaikenlaisten valojen ja pikkuhärpäkkeiden sijoittelua kotiin, mutta mutta... nyt kun kerran sanoit, niin siihenhän tuo sopisi kuin nenä päähän... varsinkin nyt, kun maljakko/kepakko ei varmaankaan kestä pystyssä suurien takkien alla... kiitti vinkistä.

    VastaaPoista