perjantai 30. lokakuuta 2015

Kukka-asetelma tuparilahjaksi

Tervehdys!

Veljeni perheineen muutti hiljattain uuteen kotiin. Varsinaisia tupareita ei vietetty, mutta jotakin halusin viedä uuteen kotiin lahjaksi.

Päädyin kukka-asetelmaan.

Asetelma tehtiin sinkkiruukkuun, jonne päätyi nelivärinen calluna, hopealanka, kiinankataja sekä lankaköynnös.


 Sinkkinen liitutaulu sopi tähän asetelmaan.
Liimasin sinkkisen tähden kiinni kuumaliimalla.


Kävyt sprayasin hopeiseksi ja kepit liimasin kuumaliimalla kiinni ja tökkäsin kiinni multaan.


Söpön pikkumökin osin kaupasta, mutta itseäni häiritsi nuo ikkunan reiät, joista talon sisäinen valaistus näkyisi ulos johtoineen...


Niinpä kiinnitin kaksipuoleisella teipillä silkkipaperin mökin sisälle, jotta ikkunat saatiin "kiinni", mutta valoa läpäiseviksi. Toivottavasti kestää ulkona terassin alla kastumatta.


Sinkkisen tähden maalasin maalilla valkoiseksi. Spray-maalilla olisi saanut nopeasti, mutta en jaksanut lähteä ulos maalailemaan ja etsimään maaleja kellarista... Tähdessä oli pyöreä aukko yläreunassa, siihen liimasin "timantin". Tähden liimasin kuumaliimalla sinkkiastian etureunaan.


Valot asettelin kiertämään ruukun reunoja ja päättymään talon sisälle. Ledisarja oli pattereilla toimiva, paristokotelo hukkui hyvin talon sisään. Sieltä voi myös halutessaan laittaa valoja päälle ja pois, jos haluaa säästää pattereita.


Tässä tuo vielä valmiina päivän valossa
 

Saajat vaikuttivat ilahtuneilta :)
Onnea vielä uuteen, ihanaan kotiin!

Satu

4 kommenttia:

 1. Olipa ihana kukkatervehdys ja mainio idea nuo ikkunoiden peittämiset. Sattuu minullakin olemaan ihan samainen talo siellä valkoisten mökkien seassa. Tosin polttelen niissä vain tuikkuja. Mukavaa viikonloppua sinulla Satu tv Liisa

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Liisa. Voi että, se sinun mökkikyläsi on kyllä mahtava.

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis tuliainen! :)
  Iloista marraskuuta Sadulle! <3

  VastaaPoista