maanantai 16. toukokuuta 2016

Kirjanmerkit DIY

Tervehdys!

Tämän kevään aikana piha on saanut jo uutta näköä useammalla eri tavalla. Näistä myöhemmin, kunhan saan muutokset kuvattua. Kevätkiireet ja flunssa ovat verottanut voimia siinä määrin, että blogi elää välillä hiljaiseloa. Kovin vähäisesti olen myös ehtinyt muiden blogeja käydä katsastamassa, ehkäpä näiden sateisten päivien myötä saadaan siihenkin muutosta. :)Äitienpäivälahjaa sekä itseäni varten tuli tehtyä muutama kirjanmerkki.
Kuulun siihen kategoriaan ihmisiä, joilla on aina useampi kirja kesken. No, useimmiten ne pidemmäksi aikaa kesken jäävät kirjat ovat jotakin elämäntapa-oppaita, perusjännäriä tai hömppäkirjaa ei usein pysty siinä määrin keskeyttämään, että aloittaisi toista samanlaista rinnakkain... :)

Mutta tarvetta kirjanmerkeille siis on! 
Edellisistä kirjanmerkkitalkoista on jo hieman aikaa. Ne löytyvät täältä.


Tilasin nettikorukaupasta näyttävät korut sekä leveät nauhanpäät sekä ympyränmuotoiset välirinkulat, jolla nämä kaksi sai yhdistettyä.


Kangaskaupasta ostin eri värisiä satiininauhoja, 
mutta päätin tällä kertaa käyttää vain tätä turkoosin sinistä.
 

Nauhanpää painettiin kiinni ja liitettiin koru.


Tässähän ne jo valmiina.


Helppoa ja nopeaa. 
Itse tykästyin.

Terveisin, Satu

2 kommenttia:

  1. Onpa hauska idea ja myös kauniit kirjanmerkit. Sama täällä, en ole ehtinyt blogistaniassa viettämään aikaani, sillä pihatyöt ovat imeneet minusta niin ajan kuin voimatkin. Mutta eiköhän tässä piristy... Liisa

    VastaaPoista
  2. Kauniit kirjanmerkit! Sinulle olisi aiheeseen liittyen kirjahaaste blogissani http://sydamellista.blogspot.fi/2016/05/kirjahaaste.html :)

    VastaaPoista