keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Finaalikutsu...

Heippa!

Olen viime vuosina laittanut kulloisenkin piparkakku-työni johonkin monista joulunajan piparkakkutyö-kisoista. Viime vuonna Piparituulimyllyllä osallistuin Kotivinkin kilpailuun ja se pääsi 20 parhaan joukkoon, joista lukijat valitsivat voittajan. Ei osunut voitto omalle kohdalle. :)

Tänä vuonna osallistuin pipariveneellä Myllyn paras piparinleivonta -kisaan. 
Viikko sitten maanantaina sähköpostilla sain viestin, että olin päässyt piparinleivonnan SM-finaaliin. Pyydettiin ilmoittamaan pikaisesti, otanko paikan vastaan.
Viestin lähettäjä kertoi lähettäneensä sähköpostin jo edellisellä viikolla, mutta koska jonkun toisen finalistin viesti oli löytynyt roskaposteista, niin lähetti toisesta sähköpostiosoitteesta viestin nyt uudelleen...


No, mietiskelin työpäivän ajan, että mennäkkö vaiko eikö-mennäkkö...
Lopulta päädyin laittamaan osallistumisviestin eteenpäin.

No... Koska lähetin viestin vasta n. klo 18 samana päivänä, niin Myllyn paras oli jo ehtinyt täyttää finaalipaikkani toisella henkilöllä... 

Ensimmäinen ajatus oli h-e-l-p-o-t-u-s!
Stressi-ihmisenä olin jo ehtinyt pohtia kaikki mahdolliset asiat, jotka olisivat voineet mennä pieleen... :) Myöhemmin kyllä hieman harmittikin. 
Finaalityönkin olin jo ehtinyt päässäni suunnitella... :)
...roskapostit selasin, en löytänyt edellistä viestiä mistään...

Myllyn Paras lähetti kuitenkin minulle lohdutuspalkinnon (alla), jossa oli heidän tuotteitaan sekä Pentikin puinen leikkuulauta ja keittiöliina.


No, loppu hyvin, kaikki hyvin.
Eipähän tarvinnut käyttää aikaa finaalityön harjoitteluun tai stressata finaalia. :)

Mieluummin fiilistelen täällä Joulua leipomalla, askartelemalla ja joululauluja kuuntelemalla... :)

Satu

4 kommenttia:

  1. Wau ja onnea - tuo lohdutuspalkintohan on upea - siitä saa loihdittua ruoat joulun-jälkeiselle ähkylle!

    VastaaPoista
  2. Miten minulle tulikin mieleen, kun näin noita mainoksia, että ottaakohan Satu osaa, kun aina niin hienoja pipariteoksia. Hyvä, että muistivat lohdutuspalkinnolla!!!

    VastaaPoista