perjantai 23. toukokuuta 2014

Kesäinen haaste

Heipähei!

Sain tuossa taannoin haasteen Mökin keittiössä -blogin Sannalta. Tehtävänä oli vastata viiteen kesäiseen kysymykseen, haastaa seuraava(t) mukaan ja keksiä uudet kysymykset haastetuille.

Tässä minulle esitetyt kysymykset:

1. Lempikukkasi?
Niitä on paljon. Tuntuu, että mikä tahansa kukka, joka puhkeaa omassa pihassa kukkaan, on jotenkin loistava yksilö. (siis jo yleensäkin sen takia, että on pystynyt menestymään meikäläisen pihassa) Rakastan kävellä ympäri pihaa keväällä ja kesällä ja seurata nuppujen puhkeamista ja  kukkien kukkimista. Kesäisistä ihanuuksista tulee mieleen ihanat liljat (liljakukot, kun vaan pysyisivät poissa), piristävät auringonkukat, daaliat, oman pihan ruusut ja ihanat pionit.... kuinka monta sai sanoa... :)2. Juhannus meren rannalla, järven rannalla vai kaupungissa?
Ei tarvi kauaa miettiä, ehdottomasti järven rannalla, saunoen, grillaten, pelaillen...


3. Oma kasvimaa vai kaupan tiski?
Hah, oma kasvimaa, ehdottomasti. Harmi vaan, ettei pihaan mahdu tällä hetkellä isompaa. (hiekkalaatikon paikalle olen kyllä jo sommitellut kasvihuonetta, (hys!) kunhan lapset ensin kasvavat) Alla parin vuoden takainen ihan itse kasvatettu siiamilaisporkkana... mitähän radioaktiivista lisäravinnetta lienee keväällä laitettu... :)4. Mitä mieluiten grillaat?
Kasvishärpäkkeitä (kesäkurppaa, maissia, täytettyjä sieniä, sipulia)
 Alla mökiltä grillauskuva, jossa näyttäisi olevan lihavartaita ja täytettyjä herkkusieniä...


5. Lempiyrttisi?
Basilika (kuva netistä)NOIN!

Tämän haasteen haastavin osio oli keksiä ne seuraavat kysymykset...
Ei liene väärin, vaikka käyttäisi samojakin kysymyksiä... :)

Haastan mukaan Kotomon Tainan ja Kristallinhohtoa -blogista Criden.

Haastekysymykset:

1. Kaunein kesäkukka?
2. Mieluisin paikka kuumana kesäpäivänä?
3. Lempijuomasi helteellä?
4. Jos pihassasi olisi tilaa vain toiselle, kumpi? Kasvimaa vai kukkapenkki?
5. Viikon loma kaksin miehen kanssa Venetsiassa vai koko perheen kanssa Kanarialla? 

Kesälomaa odotellessa! :)

Satu


4 kommenttia:

 1. Kiitokset vastauksista :) Aikamoisen porkkanan olet kasvattanut ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos <3 Pakko kysyä, ei toi satu oleen Salajärven mökin laituri? :) Pyhästi lupaan ja vannon yrittää vastailla tähän. :) ps. saithan kutsun kesäjuhliin...?

  VastaaPoista
 3. Ei oo kuva Salajärveltä, taitaa perus-suomalainen järvimaisema olla kohtalaisen identtinen olipa mistä tahansa Suomea otettu... :) Ei paineita haasteen suhteen, jos ei ehdi(jaksa), niin sitten ei. Kiitos kutsusta! :)

  VastaaPoista
 4. Voi minua! Muistin nyt vasta tulla katsomaan tämän haasteen. Vanhuus ei näemmä tule yksin. Kiitos kovasti haasteesta :) Olen vaan yleensä aika huono näihin vastailemaan kun unohdan ne aina.

  VastaaPoista